ANKARA / KAHRAMANKAZAN - Yıldırım Beyazıt Ortaokulu

Nis

18 Mart Şehitleri anma ve Çanakkale Zaferi dolayısıyla okulumuz ve kazan müftülüğü ortak çalışması olarak Toki camisinde mevlit okundu.

Nis

27 mart tiyatrolar günü kapsamında anasını öğrencimizin velisi tiyatro gösterisi yaptı.

Nis

Okulumuzda 24 Kasım öğretmenler günü kapsamında öğretmenlerimiz kupa boyama etkinliği yaptılar.

Ock

Okulumuz 7. Sınıf öğrencileri teknoloji tasarım dersinde “TÜM CANLARIN BİR EVİ OLSUN” diye büyük bir özveriyle sokak hayvanları için kedi ve köpek kulübeleri yapmıştır. Çoğu evlerimizde Atık maddeleri değerlendirerek yapılan külübelerdeki amaçlarımızdan bir tanesi de herkesin küçük çabalarla bu canlara bir sıcak yuva verebileceğini göstermektir. Daha sonra yapılan kulübeler kazanda sokak canları için bir araya gelmiş gönüllüler olan KAZAN PATİLERİ GÖNÜLLÜLERİ’ne teslim edilmiş ve ihtiyacı olan tüm canlara dağıtımı sağlanmıştır.

Ock

Okulumuz ana sınıfında kış etkinliği kapsamında çorba içme etkinliği yapıldı.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yapılan "En İyi Hikaye Anlatma" yarışmamız sonuçlanmıştır.

5/C sınıfından Zeynep Azra BAYSAL adlı öğrencimiz "Dedemle Köye Yolculuk" adlı hikayesiyle 1. olmuştur. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Hikayeyi okumak için tıklayınız.

Hikaye Yarışmasında beğenilen 10 hikayenin sahipleri :

7-B Levent Keskin Efsane, Altın Beşik

7-B Ayşe Nil Demirci Hoşgörünün Önemi

7-B Mustafa Berkay Aykutlu Köy Hayatı

7-B Evin Kılıç Dedeme Sürpriz Ziyaret

7-B Adnan Mete Öztürk Düşüncelerin Sonu

7-B Zeynep Gülsüm Uz Lunapark Günü

7-D Gülfidan Uzun Lunaparkta Kargaşa

8-C Mert Emin Özhan Bir Lunapark Sabahı

8-C Hatice Gülce Kiren  Mirasın Sahibi

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ ARALIK AYI AFİŞ YARIŞMASI 1.Sİ 7A SINIFINDAN VERDA KÖSE OLMUŞTUR. ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda "Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarışması" düzenlenecektir.

Ara

Okulumuz ana sınıfı öğretmenimiz Melike Köse Dilimizin Zenginlikleri  Projesi kapsamında velilerimizle bir araya geldi.